Advertisement

Yasemin Adar / Yasemin Adar: "Çok Gururlu ve Onurluyum" - Spor : Işin avrupa güreş şampiyonası'nda kadınlar 75 kiloda yasemin adar, finalde macaristan'dan zsanett nemeth'i.

Yasemin Adar / Yasemin Adar: "Çok Gururlu ve Onurluyum" - Spor : Işin avrupa güreş şampiyonası'nda kadınlar 75 kiloda yasemin adar, finalde macaristan'dan zsanett nemeth'i.. Yasemin adar ile ilgili tüm haberleri ve son dakika yasemin adar haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yasemin adar, üst üste kazandığı başarılarla türkiye'nin gururu oldu. Şehrimizin gururu yasemin adar'dan gümüş madalya! Yasemin adar haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel yasemin adar haber sayfasında yer alıyor. Find the perfect yasemin adar stock photos and editorial news pictures from getty images.

Kadının doğasında güçlü olmak var. Yasemin adar, avrupa şampiyonası tarihinde ilk defa güreşte kadınlarda ilk altın madalyasını kazandırmış oldu. Önce madalya, sonra evlilik teklifi. Milli güreşçimiz nereli ve kaç yaşında? Yasemin adar was born to a baker father naim adar and his wife ayşegül in balıkesir, turkey on december 6, 1991.

Yasemin Adar | Biyografi
Yasemin Adar | Biyografi from yaseminadar.com.tr
Şehrimizin gururu yasemin adar'dan gümüş madalya! Işin avrupa güreş şampiyonası'nda kadınlar 75 kiloda yasemin adar, finalde macaristan'dan zsanett nemeth'i. Önce madalya, sonra evlilik teklifi. Son yıllarda güreşte kazandığı madalyalarla adından söz ettiren yasemin adar'ın dünya şampiyonu ünvanı da bulunuyor. Yasemin adar (born december 6, 1991) is a turkish freestyle wrestler competing in the 75 kg division. Yasemin adar was born to a baker father naim adar and his wife ayşegül in balıkesir, turkey on december 6, 1991. Fan page of turkish female wrestler yasemin adar. Yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunları'nda güreş 72 kg kategorisinde altın madalya kazandı.

Bu durum yasemin adar hakkında internet üzerinde arama yapılmasına yol açtı.

Yasemin adar, 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir'de doğmuştur. Son yıllarda güreşte kazandığı madalyalarla adından söz ettiren yasemin adar'ın dünya şampiyonu ünvanı da bulunuyor. 75 kiloda dünya şampiyonu olan sporcumuz kaç yaşında? Yasemin adar (born december 6, 1991) is a turkish freestyle wrestler competing in the 75 kg division. 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir doğumlu olan yasemin adar, güreş tutkunu bir ailenin evladıdır. Toplam 147 yasemin adar haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. 6 aralık 1991, balıkesir), türk güreşçi ve eski gülle atmacı. Ancak esas olay bu değil. Milli güreşçi yasemin adar, dünya şampiyonası'nda finale yükseldi. Yasemin adar, avrupa şampiyonası tarihinde ilk defa güreşte kadınlarda ilk altın madalyasını kazandırmış oldu. Böylelikle yasemin adar, türkiye'nin kadınlardaki ilk dünya şampiyonluğunu elde etti. Güreş tutkunu bir ailenin evladıdır. Işin avrupa güreş şampiyonası'nda kadınlar 75 kiloda yasemin adar, finalde macaristan'dan zsanett nemeth'i.

Yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunları'nda güreş 72 kg kategorisinde altın madalya kazandı. Yasemin adar 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir'de doğmuştur. Yasemin adar haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Avrupa şampiyonu olan ilk türk kadın güreşçi. Erdem yiğit diz çökerek yasemin adar'a evlenme teklifinde bulundu ve adar ise yüzüğü parmağına takarak cevabını vermiş oldu.

Yasemin Adar finale yükseldi - Spor Haberleri - Güreş
Yasemin Adar finale yükseldi - Spor Haberleri - Güreş from img.fanatik.com.tr
Yasemin adar kimdir, kaç yaşında? 6 aralık 1991, balıkesir), türk güreşçi ve eski gülle atmacı. Ünlü güreşçi, başarılarıyla geç sporcuların ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Böylelikle yasemin adar, türkiye'nin kadınlardaki ilk dünya şampiyonluğunu elde etti. Yasemin adar ile ilgili tüm haberleri ve son dakika yasemin adar haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Güreş tutkunu bir ailenin evladıdır. 181 cm boyunda ve 72 kg yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunlarında kendi ağırlığında güreş dalında. Şehrimizin gururu yasemin adar'dan gümüş madalya!

Yasemin adar ile ilgili tüm haberleri ve son dakika yasemin adar haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

181 cm boyunda ve 72 kg yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunlarında kendi ağırlığında güreş dalında. Ünlü güreşçi, başarılarıyla geç sporcuların ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Kadının doğasında güçlü olmak var. Bu durum yasemin adar hakkında internet üzerinde arama yapılmasına yol açtı. Milli güreşçi yasemin adar, dünya şampiyonası'nda finale yükseldi. Yasemin adar, dünya şampiyonalarında finale çıkan ilk kadın güreşçimiz oldu. Son yıllarda güreşte kazandığı madalyalarla adından söz ettiren yasemin adar'ın dünya şampiyonu ünvanı da bulunuyor. İlk milli dünya şampiyonu güreşçimiz yasemin adar kimdir? Fan page of turkish female wrestler yasemin adar. Şehrimizin gururu yasemin adar'dan gümüş madalya! Yasemin adar, 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir'de doğmuştur. Toplam 147 yasemin adar haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Babası naim adar, annesi ayşegül adar'dır.

Şampi̇yon world champion 75 kg. 6 aralık 1991, balıkesir), türk güreşçi ve eski gülle atmacı. 181 cm boyunda ve 72 kg yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunlarında kendi ağırlığında güreş dalında. Bu durum yasemin adar hakkında internet üzerinde arama yapılmasına yol açtı. Ünlü güreşçi, başarılarıyla geç sporcuların ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Yasemin Adar finalde kaybetti
Yasemin Adar finalde kaybetti from cdn.iha.com.tr
Ancak esas olay bu değil. Güreş tutkunu bir ailenin evladıdır. Son yıllarda güreşte kazandığı madalyalarla adından söz ettiren yasemin adar'ın dünya şampiyonu ünvanı da bulunuyor. Toplam 33 yasemin adar haberi bulunmuştur. Find the perfect yasemin adar stock photos and editorial news pictures from getty images. Yasemin adar, avrupa şampiyonası tarihinde ilk defa güreşte kadınlarda ilk altın madalyasını kazandırmış oldu. Şampi̇yon world champion 75 kg. Yasemin adar, üst üste kazandığı başarılarla türkiye'nin gururu oldu.

Son yıllarda güreşte kazandığı madalyalarla adından söz ettiren yasemin adar'ın dünya şampiyonu ünvanı da bulunuyor.

Yasemin adar mersin'de 2013 yılında düzenlenen akdeniz oyunları'nda 72 kg kategorisinde altın madalya yasemin adar aslen balıkesir'lidir ve balıkesir doğumludur. 181 cm boyunda ve 72 kg yasemin adar, 2013 yılında mersin'de yapılan akdeniz oyunlarında kendi ağırlığında güreş dalında. Öyle bir şey yaşanmadı mı? Güreş tutkunu bir ailenin evladıdır. See more of yasemin adar on facebook. Yasemin, bu başarısıyla hem bir ilke imza attı, hem de bayrağımızı dalgalandırdı. Son yıllarda güreşte kazandığı madalyalarla adından söz ettiren yasemin adar'ın dünya şampiyonu ünvanı da bulunuyor. 6 aralık 1991 tarihinde balıkesir doğumlu olan yasemin adar, güreş tutkunu bir ailenin evladıdır. Işin avrupa güreş şampiyonası'nda kadınlar 75 kiloda yasemin adar, finalde macaristan'dan zsanett nemeth'i. Avrupa şampiyonu olan ilk türk kadın güreşçi. Ünlü güreşçi, başarılarıyla geç sporcuların ilham kaynağı olmaya devam ediyor. 6 aralık 1991, balıkesir), türk güreşçi ve eski gülle atmacı. En son 2016 avrupa güreş.

Posting Komentar

0 Komentar